Translate

marți, 8 martie 2011

Ziua femeii..

          Buna ziua. dragii mei. Pentru ca suntem pe data de 8 Martie, m-am gandit ca prima mea postare sa fie despre aceasta zi. O zi superba, de altfel, o zi in care chiar simti ca e primavara. Si e atat de placut sa te plimbi pe strada, uitandu-te cu atentie la fiecare femeie care trece pe langa tine, aranjata, cocheta, ca de', doar azi e ziua femeii, nu-i asa?

Garbo sarbatoreste Luna femeii!

             Orice femeie asteapta cu nerabdare ziua femeii, zi in care isi doreste sa fie rasfatata atat de iubit, sot, cat si de copii, rude si chiar colegi. Este ziua in care femeia este sau ar trebui sa fie ridicata pe piedestalul unei regine, sa primeasca flori in semn de respect si multumire.                                                                                Democratia si tranzactia au facut ca pretentiile sa creasca. Si de la flori s-a ajuns la cadouri cat mai costisitoare si mai extravagante: bijuterii, parfumuri, excursii si sejururi in strainatate prin care barbatii incearca sa-si exprime dragostea fata de femeia din viata lor. Mai mult, emanciparea si independenta financiara a femeilor au impus ca „moda" de ziua femeii, participarea la spectacole de striptease masculin sau la „petreceri intre fete". Ceea ce mi se pare un pic ciudat este faptul ca ziua femeii este sarbatorita numai intre doamne, barbatii fiind exclusi. Totusi, daca ne gandim, numai alaturi de ei ne putem simti femei si deveni mame, intr-un cuvant sa ne implinim menirea nostra pe acesta lume. Caci, ce poate fi mai inaltator decat sa urmaresti fiecare etapa a evolutiei, sa vezi cum viata se dezvolta si cum o mica particica din tine devine un propriu univers. Un lucru extraordinar care te transforma si te face sa vezi numai lumina si soare... Dupa parerea mea, acesta este cel mai de pret motiv pentru care ar trebui celebrata femeia, acest miracol si mister despre care un mare ganditor francez spunea ca este « cea mai frumoasa jumatate a lumii ».
  
           Asa ca va invit, dragii mei, ca macar astazi sa va uitati cu atentie la doamnele si domnisoarele din viata voastra si sa incercati, pe cat cu putinta, sa le faceti sa se simta niste mici minuni...


        Iar voi, fetelor, lasati ghiocelul sa va aduca primavara in suflete, renuntati macar pentru o zi la griji, la cursuri, la nebunia serviciului si bucurati-va de ceea ce sunteti... Pentru ca sunteti absolut MINUNATE! Uitati de kilogramele in plus, nu va necajiti ca rochita preferata nu mai sta asa bine pe voi, sau ca parul iar nu vrea sa stea asa cum vreti voi. Azi voi sunteti in centrul atentiei,sunteti centrul universului.... Bucurati-va pur si simplu!






La multi ani, dragele mele, si fie ca primara sa va aduca multa multa iubire si impliniri...





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza :)