Translate

sâmbătă, 19 martie 2011

Cele mai sexy modele plinute

          Ca tot navigam pe net in cautare de poze cu fotomodele, am dat peste un top foaaaarteeeee interesant, care se leaga foarte bine de ultima mea postare, cea cu fotomodelele ultra-slabe.
          Acum o sa va prezint tot niste fotomodele, dar nu unele care arata ca niste zombi, ci niste doamne mai.... plinute. Poate asta o sa ajute intr-un fel la definirea termenilor de "frumusete" si "fotomodel".

           Uita de fetele scheletice, modelele din lumea modei de azi. Un barbat stie (sau ar trebui sa stie) ca frumusetea adevarata nu poarta dimensiunea zero. Modelele plinute sunt frumusetea redefinita a societatii.

         Multe dintre aceste modele plinute sunt relative necunoscute. Astfel, am facut o lista cu 10 grasute nu doar dintre cele mai sexy, dar si dintre cele mai de succes si mai ambitioase.


 Natalie Laughlin, ale carei haine variaza intre marimile 12 si 14, a fost numita “Cindy Crawford a modelelor plinute”. Iar acesta este un compliment proportional pe masura dimensiunilor ei…



Maggie Brown
Aspectul exotic si curbele voluptuoase ale acestei frumuseti nascute in Hawai au facut din ea un model destul de ocupat. Ea a lucrat deja pentru Macy’s, Marvyns si altii, ca model al agentiei Wilhelmina.



Barbara Brickner
Acest popular model a fost pur si simplu jignita cand i s-a propus prima data sa lucreze ca model plinut. Dar, pana la urma, calatoriile, banii si faima au convins-o sa incerce. Si se pare ca a fost o decizie inteleapta, pentru ca are succes. Mai nou, vrea sa-si indeplineasca visul de a deveni cantareata de muzica country.


Crystal Renn
Numele ei poate ca suna mai degraba a vedeta porno, dar aceasta frumoasa bruneta este, fara indoiala, unul dintre cele mai populare modele plinute de astazi. Lucrurile insa, nu au stat mereu atat de roz.
La 14 ani, cand a inceput sa aspire pentru cariera de model, lui Crystal i s-a recomandat sa slabeasca o treime din greutatea corporala de la acea vreme. Bineinteles, nu a reusit din cauza unor tulburari de alimentatie. Cu toate acestea, Crystal nu a renuntat. Ea a devenit model, dar din categoria celor plinute. Astfel, ea este singurul model din aceasta industrie care a aparut in patru editii internationale ale revistei Vogue.

Kate Dillon a fost candva un model slab, scheletic. Dar cum aproape intotdeauna a avut dificultati in a-si pastra greutatea, pana la urma a devenit ceea ce numim model plinut. Si nu-i putem nega succesul nici in aceasta bransa din moment ce revista People a numit-o printre primii 50 cei mai frumosi oameni.


Emme Aronson
Nascuta la New York, dar crescuta in Arabia Saudita, Emme a reusit sa contracareze toate criticile care i s-au adus de-a lungul vremii privind greutatea ei, canalizandu-si energia catre sport. Ea a lucrat pentru o statie de televiziune din Arizona, apoi a devenit un model de succes.


Mia Tyler
Cand sora ta este una dintre cele mai sexy femei din lume -Liv Tyler, iar tatal tau unul dintre cei mai faimosi cantareti - Steven Tyler, cu siguranta exista mari asteptari cand vine vorba de aspectul tau fizic.
Mia Tyler iti da insa peste cap toate prejudecatile, fluturandu-ti inaintea ochilor mai intai o personalitate puternica si abia apoi un corp bogat in curbe ce a aparut in Vogue si Marie Claire.



Toccara Jones
Aceasta frumusete de culoare eclipseaza tiparul demodat al fetelor cu parul blond si ochii albastri. Toccara a aparut prima data in public participand la America’s Next Top Model. Desi nu a castigat concursul, i s-a propus un contract la agentia de modele plinute Wilhelmina care a facut-o cunoscuta in toata lumea.


Chloe Marshall este finalista a concursului Miss England. Ea are deja contracte avantajoase cu agentii pentru modelele plinute si deci un viitor stralucit inainte. Chloe debordeaza de incredere in sine si sex-appeal, oricum.


Whitney Thompson
Ea este motivul pentru care sezonul 10 al concursului America’s Next Top Model a fost difuzat in prime-time. Mai exact, aceasta blonda imbracata in masura 10 a invins toate celelalte modele scheletice care se luptau pentru primul loc ca viitor model al Americii.


Acum, ia spuneti voi, baieti, care dintre aceste "fotomodele" va plac mai mult?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza :)